Ползи от Подкрепа

Идеи без средства са голи мечти, положен труд без перспективи е пропилян труд, а вложени средства без идея нямат стойност. 

  Сами разбирате, че идеите, трудът и средствата вървят ръка за ръка, но колкото и странно да прозвучи, финансовата помощ не е най-важната. Тя е толкова определяща, колкото идеите и положените услия във всички измерения за постигането на определени цели. Тъй като много жители и приятели на с. Караисен са пръснати в България и по света и не винаги имат възможност да помагат физически, това би била чудесна опция за тях да се включат дистанционно с разнороден вид работа и средства. Както и обратното – хора от Караисен без финансови възможности ще могат да даряват труда и знанията си. А най-общо подкрепата за целите на организацията се изразява в:
-физическа (доброволен труд);
-интелектуален (административна и организационна дейност) труд;
-материална и финансова помощ.

Ползи за Радетели и Дарители:

Радетелите, които участват в идеи и проекти физически или интелектуално с труда си, с контакти и с каквато и да е системна помощ, различна от финансова подкрепа, ще получават почетна значка или сертификат, които ще символизират техния принос.
Дарителите, които подрепят идеи и проекти финансово или материално, но различно от символични суми, ще получават почетна значка или сертификат, които също ще символизират техния принос.

Разбира се, напълно възможно е помощта да бъде комбинация от изброените и това ще е най-възможно най-благородният и съпричастен вариант!

 Освен вътрешното чувство за удовлетворение, което никой не може да Ви отнеме (както се пее в една песен на Емил Димитров), някои от по-сериозните участници и дарители ще получават скромни и символични, но ценни за тях награди като стойностно изражение на подкрепата им. “Голяма работа” би казал някой. Да, въпрос на гледна точка, но не бива да се забравя все пак, че подбудите за участие са изцяло доброволни. По друг начин ще стоят нещата за извършване на определен труд, в зависимост от обема, произхода на средства и възможността на неформалната организация, като за по-сериозните ангажименти ще се заплаща.

Остава още само една стъпка преди да дарите! Не пропускайте да прегледате Общите условия за дарители!