Насоки & Общи Условия за Дарители

Както вече стана ясно, подкрепата за целите на организацията най-общо се изразява във: физически, интелектуален (административна и организационна дейност) труд, материална и финансова помощ. В това скучно “подменю” се разясняват стъпките относно евентуална финансовата подкрепа. Ето какви са опциите за даряване:

1) През формата за дарение в сайта от червения бутон на меню Даряване – с PayPal
*Тя ще е най-удобна за хората, които имат PayPal акаунт, тъй като системата ще изисква създаване на такъв. Менюто за даряване е много улеснено за хора, които са боравили и заплащали за услуги през интернет, а минималната сума, която ще можете да предоставите е 1€ чрез опцията “От сърце/Custom amount”. PayPal имат някои такси, които зависят според размера на сумите.

2) С Дебитна или Кредитна карта
Пак по електронен път, но без регистрация, а директно чрез карта от жълто-оранжевия бутон Donate


*След като сте натиснали върху оранжевия бутон, се изисква да се попълнят задължително следните полета: посочване на сумата, която искате да дарите, държавата, данните за картата, някакъв адрес, телефонен номер и имейл. Лесно е и отнема две минути като за онлайн покупка.

3) Изипей, Български пощи, Еконт, Спиди, лично
*Ако горните варианти все пак Ви се струват далечни, чужди или сложни, ще можете да дарите на гише/каса чрез тази опция. Паричните преводи на гише са еквивалент на пощенските записи. Ще са ви нужни отново имена на получател, телефонен номер и основание. В краен случай можете и лично:)

Вижте Общите условия за даряване тук:

Общи Условия.doc

Ако изпитвате каквито и да е затруднения, моля използвайте посочените координати в Контакти или в горния ляв ъгъл във всяка страница на сайта (телефонен номер, имейл и препратка към фейсбук страницата на организацията).

След като вече сте наясно с Общите условия и напътствията, можете да изберете Идеи или да пристъпите направо към Даряване/Donation!