Даряване/Donation

Ако сте свидели на реални резултати в Караисен, ако сте вдъхновени от написаното и видяното в секциите в сайта, нямате възможност да се включите физически в инициативи, а искате да бъдете съпричастни…точно тук ще можете да изразите подкрепата си. Добре разбирате, че хубавите неща понякога имат нужда и от финансова подкрепа. Не че не биха могли да се случат нещата без външи средства, но е далеч по-трудно. Като автор на сайта уверявам всеки дарител, че може да бъде сигурен в потенциалната подкрепата която окаже, защото концепцията не е да се пилеят безцелно средства, а само за разумни и добре обмислени идеи.
В секция Идеи можете да изберете какво да подкрепите. Там в най-общи линии са направленията, в които се изпитва нужда от подкрепа. Доказал, че не допускам компромиси с качеството и изпълнение още повече с чужди средства. Поради тази причина Ви уверявам, че Вашата помощ и всеки дарен лев имат определящо значение. Не забравяйте, че винаги и по всяко време, можете да използвате посочените координати за връзка за подробности и актуална информация!
Освен това имате възможност да закупите Сувенири с логото на “За Карайсен” и да се сдобиете с уникален и специален по рода си спомен!

Насоки & Общи Условия за Дарители

Тук можете да се запознаете с Общи Условия.doc

Начини за подпомагане чрез:

1) През формата за дарение в сайта от червения бутон на меню Даряване – с PayPal (With Pay Pal account)
*Тя ще е най-удобна за хората, които имат PayPal акаунт, тъй като системата ще изисква създаване на такъв. Менюто за даряване е много улеснено за хора, които са боравили и заплащали за услуги през интернет, а минималната сума, която ще можете да предоставите е 1€ чрез опцията “От сърце/Custom amount”. PayPal имат някои такси, които зависят според размера на сумите.

Подкрепи “За Карайсен”/Support “For Karaisen”

Personal Info

Terms

Donation Total: €2.00


2) С Дебитна или Кредитна карта (With Debit or Credit Card)
Пак по електронен път, но без регистрация, а директно чрез карта от жълто-оранжевия бутон Donate3) Изипей, Български пощи, Еконт, Спиди, лично
*Ако горните варианти все пак Ви се струват далечни, чужди или сложни, ще можете да дарите на гише/каса чрез тази опция. Паричните преводи на гише са еквивалент на пощенските записи. Ще са ви нужни отново имена на получател, телефонен номер и основание. Разбира се, може и лично:)
Получател: Пламен Владимиров Иванчев, тел. 0887460738

Моля, когато дарявате и “една стотинка”, да посочвате като основание или текст какво желаете да подкрепите!

Ако изпитвате каквито и да е затруднения, използвайте посочените координати в Контакти или в горния ляв ъгъл във всяка страница на сайта (телефонен номер, имейл и препратка към фейсбук страницата на организацията).

Благодарности към тези от Вас, които повярвахте в думите и най-вече в действията! Затова че отделихте труд, средства и време за реализирането на идеи на “За Карайсен”, свързани с облагородяването на селото. Без Вашата помощ би било изключително трудно.

                          

 

Можете да разпуснете и да “хвърлите” един поглед на Галерия, Радиовъзел (новини), Физкултурен салон, Тестове/Куизове, Туристическа пътека или Сувенири с логото на “За Карайсен”, с които да направите специален подарък на себе си или на близките Ви!