Даряване/Donation

Щом сте стигнали дотук, се предполага че сте открили смисъл и оценявате написаното или видяното в действителността. Добре разбирате, че всяко хубаво нещо има нужда и от финансова подкрепа, а “За Карайсен” отлично съзнава стойността и значението на парите. Не че не биха могли да се случат нещата без външи средства, но е далеч по-трудно. И ако наистина сте вдъхновени по някакъв начин от случващото се в Караисен (Резултати, Инициатор, Дарители и Радетели), то това е един от дистанционните пътища, по който можете да “ударите едно рамо”, дори и да сте на хиляди километри от селото. Като автор на сайта уверявам всеки дарител, че може да бъде сигурен в подкрепата която евентуално осигури, защото концепцията не е да се пилеят средства изобщо за дейности, а само за разумни и добре обмислени идеи. Препоръчително е все пак да се запознаете с менюто Насоки & Общи Условия за Дарители, където подробно и коректно са разяснени опциите за даряване, заедно с общи условия.
Ако случайно сте пропуснали или сте се загубили в сайта, в секция Идеи можете да изберете в какво да се включите. Там в най-общи линии са направленията, за които намирането на ресурси е по-деликатно и от което се изпитва нужда от подкрепа. В тази връзка, считам за необходимо да Ви споделя, че Вашата подкрепа и всеки дарен лев са от ГОЛЯМО значение, тъй като не се допускат компромиси с качеството на организация, изпълнение или още повече с чужди средства. Не забравяйте, че винаги и по всяко време, можете да използвате посочените координати за връзка за по-подробна и актуална информация!
Освен това имате възможност да закупите Сувенири с логото на “За Карайсен” и да се сдобиете с уникален и специален по рода си спомен!

Начини за подпомагане чрез:

1) Благотворителни сметки (Special charity accounts) в Общинска банка АД без такси и комисионни за превод и внасяне относно:

Ремонтни дейности(за осъществяне на ремонти дейности, закупуване на материали, труд)
Получател: Пламен Иванчев
Номер на сметка IBAN: BG33SOMB91301066704301
Основание: (посочете за какво дарявате)

Мероприятия(финансово подпомагане за културно-развлекателни мероприятия, съпътстващи разходи и хонорари)
Получател: Пламен Иванчев
Номер на сметка IBAN: BG06SOMB91301066704302

Основание: (посочете за какво дарявате)

2) Пей Пал (With Pay Pal account):

Подкрепи “За Карайсен”/Support “For Karaisen”

Personal Info

Terms

Donation Total: €2.00

3) Дебитна или кредитна карта (With Debit or Credit Card):4) Изипей, Български пощи, Еконт/Спиди или лично:
Получател: Пламен Владимиров Иванчев, тел. 0887460738

Моля, когато дарявате и “една стотинка”, да посочвате като основание или текст какво желаете да подкрепите!

Благодаря на тези от Вас, които стигнахте дотук и че повярвахте във видяното не само на хартия в сайта, но и като резултати в действителността! Благодаря, че дарихте Вашите труд и средства на “За Карайсен”, свързани с облагородяването на селото ни и че допринасяте за реализирането им! Без Вашата помощ би било изключително трудно !

                          

 

Можете да разпуснете и да “хвърлите” един поглед на Галерия, Радиовъзел (новини), Тестове/Куизове, Туристическа пътека или Сувенири!